Op 30 mei 2012 hebben we bij kapsalon “de Barbier” de eerste avond verzorgd voor een metamorfose.

Piet en Anita¬†waren er helemaal klaar voor en ik was uitgenodigd om bij de dames een korte kleurenanalyse te verzorgen. We hebben veel plezier gehad en het resultaat was geweldig. Kijk maar eens naar de foto’s:

De metamorfose

 

2 thoughts on : Metamorfose bij “de Barbier” in St. Maartensdijk

  Tanja Lindhout

  juni 9, 2012
  Reply

  Gisteren samen met collega Ingrid een hele leuke en leerzame middag bij je gehad Jannie. Wat een opsteker was het voor me om te zien hoe je mij met kleuren liet stralen. Op een gezellige, ongedwongen manier, met ruimte voor wie je mag zijn gaf je ons een persoonlijke en professionele kleur en stijl workshop. Ik heb er van genoten en vandaag direct al toegepast op mijn outfit: koele heldere kleuren met direct mn nieuwe ketting erbij :). Ik kan het iedereen aanraden. Jannie, dankjewel!

   Tanja Lindhout

   juni 9, 2012
   Reply

   Ow, dit moest eigenlijk bij de algemene reacties… Misschien kun je het zelf even verplaatsen Jannie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.