Ik ben Jannie van Dijke-van de Bor, geboren in Barneveld (1951) en daar in de omgeving opgegroeid. Alweer 40 jaar getrouwd met Wim, een Zeeuw. Na het huwelijk zijn we in St. Maartensdijk gaan wonen. Sinds 1994 wonen we in Poortvliet. We hebben 2 zonen en 1 dochter, zij zijn alle drie getrouwd en we mogen ons trotse opa en oma noemen van inmiddels 10 kleinkinderen.

Jaren geleden heb ik eens, samen met mijn zussen, een kleurenanalyse laten doen, hiervan heb ik nog steeds veel plezier. Meerdere keren was ik op zoek naar een opleiding om dit ook te kunnen doen. Vorig jaar vond ik deze in Vlissingen en het was mogelijk om dit naast mijn werk als ambtenaar bij de gemeente Kapelle te volgen. Bij Jannie Boer van Kijk op Kleur heb ik eerst de opleiding tot kleurenconsulent en daarna die van stijlconsulent gevolgd, inmiddels mag ik mij Imagoconsulent noemen.

De naam waarmee ik de kleur en stijl analyses uitvoer is:

BEKEN JE KLEUR IN STIJL deze naam is ontstaan vanuit het Bijbelse belijden/bekennen, laat zien wie je bent en waarvoor je staat, iedereen mag zien wie je bent, je komt ervoor uit. Bij het zoeken van een naam werd ik steeds meer deze richting ”ingeduwd” en hier kan en wil ik achter staan.

God houdt van kleuren, samen met jou mag ik zoeken naar de kleuren en de stijl die bij jou past.

Mijn favoriete radiozender:

http://www.grootnieuwsradio.nl/luisteren