De dikke van Dale er maar weer eens bij gepakt en daar staat o.a. de gezamenlijke kenmerken van een richting of periode in de kunst; van een kunstenaar; wijze
van handelen; (goede) manier.

In deze beschrijvingen kon ik mij wel vinden, het is een kunst om de goede manieren van handelen (kleden) samen te binden als door een kunstenaar.

Ja, het is een kunst om u/jouw er goed uit te laten zien door gebruik te maken van je sterke punten, zowel in postuur als in je denkwijze over je kleding.

Er zijn meerdere stijlen om je te kleden, denk aan de klassieke stijl of de sportieve, we kunnen ons daar wel iets bij voorstellen, maar wat is het leuk om te onderzoeken waar we jouw stijl in kunnen benoemen.

Ook je vormen, rondingen, lengte etc zijn uitgangspunten om je pluspunten te accentueren.

“Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk”

Mode speelt een grote rol. Binnen de mode trends bepaald je zelf jouw eigen unieke stijl.

Daar waar mode verdwijnt blijft de stijl gehandhaafd.

Hoever ga jij mee met de huidige modetrends? Draag je bepaalde kleding omdat het goed bij je past of omdat het in de mode is? Welke kleding is passend bij welke gelegenheid?
Past de kleding die jij draagt ook werkelijk bij je karakter?

Sommige kledingstukken staan je mooi maar andere laten je stralen, je ziet in de spiegel een prachtige vrouw die mag zijn die ze is!

Bij stijl horen ook accessoires, passend bij je innerlijk en uiterlijk. Een mooi sieraad in de vormen van je gezicht, daarbij kijken we ook naar het model van je haar en bijvoorbeeld een (zonne)bril.

Kleur en stijl, ze passen bij elkaar, neem de tijd om daarin te investeren.

Na een analyse ga je met een heel andere insteek op zoek naar kleding die echt bij jou past, laten we er een feest van maken!