Zoals je hebt gezien bestaat mijn logo uit een regenboog. Ik wil graag gebruik maken van de veelkleurigheid van God, Hij geeft in Zijn schepping zoveel moois waarvan wij mogen genieten.

Al toen ik bezig was met de opleiding ben ik op zoek gegaan naar een link tussen mijn adviezen en wat God daar voor mij in kan betekenen, of eigenlijk wat ik daarin/daardoor voor God kan betekenen.  zo kwam ik via via terecht bij Immanuel Livestro en hij had het boek “God houdt van kleuren” geschreven. Een uittreksel daarvan kun je op mijn site vinden.

Eind november kwam het kwartaalblad Groei uit. Dit is een blad “voor geestelijke vorming, vernieuwing en missionaire gemeenteopbouw”. En deze uitgave heeft de titel: “Kiezen voor kleur” hiermee ben ik blij verrast. Hij staat vol met artikelen die met “kleur” te maken hebben.

Een van de artikelen heet Leren van de regenboog en is geschreven door Dr.ir. Rudi Hakvoort. Ik heb toestemming gekregen van Groei om dit artikel op mijn website te mogen plaatsen, ik dank hen daarvoor.

atikel Rudi Hakvoort             uittreksel God houdt van kleuren

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.